Haber

Aliağa Petkimspor Teknik Direktörü Burak Gören, Pınar Karşıyaka’nın galibiyetini değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Harikalar Ligi’nde konuk ettiği diğer İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka’yı 90-85 mağlup eden Aliağa Petkimspor’un Teknik Direktörü Burak Gören, disiplinli çalışmalarının galibiyeti getirdiğini belirtti.

Gören, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, tüm gruplarda alışılmışın dışında bir lig oynandığını belirtti. Ligin en saygın gruplarından Pınar Karşıyaka karşısında değerli bir galibiyet aldıklarını kaydeden Gören, şunları kaydetti:

“Ligin en hızlı takımlarından biri. Oyunun her iki tarafında da iyi organize olduk. İşimizi doğru yapmaya çalıştık. Oyunu kontrol ettik ve disiplinli oynadık. Bize ev sahibi galibiyeti getiren de bu oldu. Oyuncularımızın müthiş mücadelesi, dayanıklılıkları ve ikinci yarı… Yaptığımız bazı savunma değişiklikleriyle oyunun kontrolünü elimize aldık.”

Aliağa Petkimspor taraftarlarına da teşekkür eden Gören, “Taraftarlarımız bugün buraya gelerek bize büyük destek verdiler ve maçın her anında yanımızda oldular. Kendilerine galibiyeti takdim ediyor ve teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

Ligde 10 galibiyete ulaşan Aliağa Petkimspor, kalan 5 haftada Beşiktaş Emlakjet (D), TOFAŞ, Fenerbahçe Beko (D), Gaziantep Basketbol ve Türk Telekom (D) ile karşılaşacak.

haberpolateli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu