Haber

Ödemiş’te kurban satış ve kurban yerleri belli oldu

Kurban Bayramı öncesi Ödemiş’te kurban satış ve kesim yerleri açıklandı. Ödemiş’te kurban satışı sadece Ödemiş Belediyesi Hayvan Pazarı’nda yapılacak. Kent merkezi ve kırsal mahallelerde 10 farklı noktada kurban kesimi gerçekleştirilecek.

Ödemiş Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde hazırlıklarını sürdürürken, kurban kesme yeri ve kesim noktaları da belirlendi. Ödemiş’te kent merkezi ve kırsal mahallelerde 10 farklı nokta kurban kesme yeri olarak belirlendi.

Buna göre Ödemiş’te, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Et Entegre Tesisi, Ödemiş Belediyesi Hayvan Satış Yeri (Hayvancılık Hali), Kasap Pazarı Kurban Kesim Yeri, Müftü Yeri Kurban Kesim Yeri, Birgi Mahallesi İmam Birgivi Kurban Kesim Yeri, Bozdağ Mahallesi Otoparkı Kurban Kesim Yeri Eski Bademli Mahallesi Mezbahası, Ovakent Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Kurban Kesim Yeri, Eski Ovakent Mahallesi Mezbahası, Gölcük İlçesi Ödemiş Belediyesi Hizmet Birimi’nde kurban kesimleri yapılabilmektedir.

Kurban satış yeri olarak belirlenen Ödemiş Belediyesi Hayvan Pazarı, 23 Haziran Cuma gününden Kurban Bayramı’nın ilk gününe kadar faaliyet gösterecek.

Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, her bayram olduğu gibi vatandaşların huzurlu ve konforlu bir tatil geçirmesi için nöbette olacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu